N.T. Tømrer og Snedkerforretning ApS

Vi står bag dit projekt – lige fra idé til færdige drøm.

Vi har siden 2007 udført kvalitetsarbejde inden for tømrerfaget – herunder nybyggeri samt renovering af eksisterende bygninger og småreparationer.

Hos N.T. Tømrer & Snedkerforretning ApS er alle løsninger baseret på tæt dialog med kunden. Det gør vi for at sikre, at forventningerne til det færdige resultat bliver indfriet. Vi lægger stor vægt på tillid og troværdighed og arbejder målrettet på, at kunne leve op til de høje kvalitetskrav i forhold til såvel udførelse som tid.

Vores dygtige ansatte er nøje udvalgt til vores team, for at sikre vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Vi tager et socialt- og fagmæssigt ansvar i form af uddannelse af nye svende. På den måde er vi med til at sikre dygtige faglærte tømrersvende til branchen, samt at den stolte håndværkstradition vedligeholdes.

Vi har specialindrettede biler, så vi alle er klædt på til de opgaver, der dagligt møder os. Derudover har vi flere lifte og eget stillads, så vi kan løse opgaver i højden, og flere opgaver af gangen.

Vi vægter højt, at du som kunde altid kan få fat i os. Står du derfor i en situation en aften eller en weekend, hvor du har en akut skade, så er vi altid kun et opkald væk.

Se vores referencer
N.T. Tømrer
& Snedkerforretning ApS