N.T. Murerforretning ApS

Vores selvstændige murerafdeling – med samme gode kvalitet og service som vores tømrervirksomhed.

Hos N.T. Murerforretning ApS udfører vi kvalitetsarbejde inden for murerfaget – herunder nybyggeri, renovering af eksisterende bygninger og småreparationer.

N.T. Murerforretning ApS har sit udspring fra vores tømrervirksomhed, hvor vi tilbage i 2009 ansatte en dygtig murersvend til at varetage småopgaver indenfor murerfaget. Vores kunder tog rigtig godt imod vores nye tiltag, og det medførte at vi i 2016 stiftede et separat firma, som i dag er vokset til 8 ansatte inklusiv en murerlærling.

Hos N.T. Murerforretning ApS er alle løsninger baseret på tæt dialog med kunden. Det gør vi for at sikre, at forventningerne til det færdige resultat bliver indfriet. Vi lægger stor vægt på tillid og troværdighed og arbejder målrettet på, at kunne leve op til de høje kvalitetskrav i forhold til såvel udførelse som tid.

Vores dygtige ansatte er nøje udvalgt til vores team, for at sikre vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Vi tager et socialt- og fagmæssigt ansvar i form af uddannelse af nye svende. På den måde er vi med til at sikre dygtige faglærte murersvende til branchen, samt at den stolte håndværkstradition vedligeholdes.

Vi har specialindrettede biler, så vi alle er klædt på til de opgaver, der dagligt møder os. Derudover har vi flere lifte og eget stillads, så vi kan løse opgaver i højden, og flere opgaver af gangen.

Vi vægter højt, at du som kunde altid kan få fat i os. Står du derfor i en situation en aften eller en weekend, hvor du har en akut skade, så er vi altid kun et opkald væk.

Se vores referencer
N.T. Murerforretning ApS